Comunicat de l’Organització del Ral·li

Benvolguts participants i visitants de l’XI Ral·li de Barcelona a Caldes de Montbui.

Per causes alienes a l’organització del ral·li ens veiem obligats a anul·lar la circulació de vehicles entre Barcelona i Caldes de Montbui prevista pel matí del dia 12 de juny del 2022.

D’aquesta manera el ral·li quedarà configurat només com una reunió i exposició d’autobusos clàssics de totes les èpoques que se celebrarà el dia 11 de juny a l’avinguda de Reina Maria Cristina de Barcelona (entrada per plaça d’Espanya), tal com s’havia previst inicialment, en horari de 16 a 21.30 hores.

Sentim les molèsties que pugui ocasionar la cancel·lació de la circulació i des d’aquí agraïm l’ajuda i el suport dels Ajuntaments de Barcelona, Caldes de Montbui, Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans.

Atentament,
L’Organització del Ral·li d’autobusos clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui

3 thoughts on “Comunicat de l’Organització del Ral·li

    1. Hola! No, el diumenge no hi haurà exposició ni ral·li. L’exposició del dissabte, tot i així, es manté, en el seu horari habitual des de les 16h fins a les 21.30h.

  1. Doncs quina desil·lusió després de tot aquest temps sense gaudir d’aquest esdeveniment. Jo ja tenia a punt la càmera i m’acabo d’assabentar ara mateix. Trist molt trist. No entenc res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *