Per causes alienes a l’organització del ral·li ens veiem obligats a anul·lar la circulació de vehicles entre Barcelona i Caldes de Montbui prevista pel matí del dia 12 de juny del 2022.

L’exposició de la tarda del dia 11 de juny es manté tal i com estava previst.

Llegiu el comunicat de l’organització clicant aquí.

El Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics és un esdeveniment on es donen cita fins a una cinquantena d’autobusos històrics, on el més antic té més de 100 anys. Podreu fer un recorregut per la història del transport públic col·lectiu per carretera des de principis del segle XX fins als nostres dies i viatjar amb un d’aquests autobusos fins a Caldes de Montbui.

30

busos històrics

113

anys d’història

25

KM de viatge

12.000

visitants anuals

Els autobusos

L’exposició

Una exposició festiva, per a un públic familiar on podreu trobar autobusos anticsexposicions sobre la història del transport públic i activitats per a infants i joves.

Podreu apuntar-vos a una de les visites guiades que organitzem. En aquestes visites, els nostres historiadors i experts del món del transport públic us explicaran les efemèrides dels prop de cinquanta vehicles que hi trobareu.

També podreu aturar-vos a mirar les exposicions que diferents entitats munten sobre la història dels transportsparar a fer un mos al nostre bar i, fins i tot, fer de conductors d’autobús per un dia en un simulador.

El programa

Dissabte 11 de juny

16:00
Obertura de l’exposició d’autobusos clàssics a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

21:30
Tancament de portes.

Diumenge 12 de juny

09.00h – Inici del recorregut
Sortida del Ral·li des de l’avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona.

10.15h
Sortida de Barcelona per la carretera C-17.

10.40h
Pas per Montcada i Reixac
(av. Països Catalans)

11.00h
Pas per La Llagosta
(av. Onze de Setembre)

11.15h
Pas per Santa Perpètua de la Mogoda
(pg. de la Florida)

11.45h
Pas per Palau-solità i Plegamans
(av. de Catalunya)

12.05h – Final del recorregut
Arribada a Caldes de Montbui (av. Pi i Margall).

Fi del Ral·li

Podreu tornar a Barcelona gratuïtament en autobusos de línia de Sagalés, mostrant el gadget del Ral·li que se us donarà quan aconseguiu un dels passis per viatjar en els autobusos clàssics.

Degut a limitacions pel que fa a la circulació d’autobusos de dos pisos, degut a les seves característiques, els vehicles d’aquesta tipologia variaran el seu recorregut:
– A Montcada i Reixac aquests vehicles circularan per la C-17 enlloc d’entrar al centre de la població, retrobant-se amb la resta de vehicles a davant de la comissaria dels Mossos al carrer Pla de Matabous.
– A Santa Perpètua de la Mogoda, en no poder passar per sota del pont de Rodalies de l’avinguda Tres per limitació d’alçada, aniran directes fins a la C-59.

Els organitzadors

Els patrocinadors