L’Exposició d’Autobusos Clàssics de Barcelona és un esdeveniment on es donen cita fins a una trentena d’autobusos històrics, on el més antic té més de 100 anys. Podreu fer un recorregut per la història del transport públic col·lectiu per carretera des de principis del segle XX fins als nostres dies i veure l’evolució d’aquests vehicles en un esdeveniment a on, a més, podreu trobar activitats per a tota la família.

30

busos històrics

113

anys d’història

25

KM de viatge

12.000

visitants anuals
Cartell Busclassicbcn 2023

Els autobusos

L’exposició

Una exposició festiva, per a un públic familiar on podreu trobar autobusos anticsexposicions sobre la història del transport públic i activitats per a infants i joves.

Podreu apuntar-vos a una de les visites guiades que organitzem. En aquestes visites, els nostres historiadors i experts del món del transport públic us explicaran les efemèrides dels prop de cinquanta vehicles que hi trobareu.

També podreu aturar-vos a mirar les exposicions que diferents entitats munten sobre la història dels transportsparar a fer un mos al nostre bar i, fins i tot, fer de conductors d’autobús per un dia en un simulador.

El programa

Dissabte 3 de juny

16:00
Obertura de l’exposició d’autobusos clàssics a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

21:30
Tancament de portes.

Els organitzadors

Els patrocinadors