Inscripcions de vehicles

Omple el següent formulari i preinscriu-te gratuïtament al X Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui.

Nota: Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.
Nota: La mida màxima dels fitxers adjunts és de 8 Mb.

Vehicle


Propietari


Conductors


Documentació del vehicle


Acompanyants al dinar

Nota: per aforament de la sala del dinar, el número màxim de dinars per vehicle, inclosos conductor i acompanyant, és de 4.


Les inscripcions quedaran tancades el dia 1 de juny a les 23.00 hores.

 

Reglament 2019

DECLARACIÓ JURADA

El propietari es declara coneixedor de la totalitat del reglament del 10è Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona-Caldes de Montbui i l’accepta en la seva totalitat pel fet de sol·licitar-hi la seva inscripció, adjuntant a la present la documentació que exigeix el reglament al seu article 4.2. Declara així mateix que les dades que subscriu en aquesta sol·licitud d’inscripció són rigorosament exactes i que d’acord amb els articles 4.2 i 12.1 del Reglament disposa de l’assegurança obligatòria per a la circulació, i que el conductor titular o substitut disposará en tot moment dels corresponents permisos administratius que li permetin el desenvolupament de les seves tasques eximint els organitzadors de qualsevol responsabilitat pels danys que pugui patir o ocasionar el seu vehicle en el transcurs del ral·li d’acord al que s’indica a l’article 12.2.