L’organització

Amb la d’enguany ja són onze les edicions del Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona – Caldes de Montbui. A l’11è Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona – Caldes de Montbui hi participen un bon grapat de vehicles de diferents èpoques i fan un recorregut de 40 quilòmetres entre la capital catalana i la població del Vallès Oriental; a més de l’exposició de vehicles històrics de diferents èpoques i curosament restaurats que té lloc a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona. En conjunt és un esdeveniment esperat per molts aficionats i una oportunitat única per reviure la història del nostre transport públic de superfície.

Onze anys no són molts si els comparem amb una història més que centenària lligada a l’evolució de les nostres ciutats, però representen una fita important per a totes les persones que organitzen l’esdeveniment de forma desinteressada i amb la il·lusió de salvaguardar i difondre aquest patrimoni històric, cultural i social, que és també memòria viva i una part important dels nostres valors.

Esperem que aquesta jornada festiva i cultural, organitzada per l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos, Empresa Sagalés i la Fundació TMB, segueixi endavant per molts anys i amb el mateix entusiasme que ha tingut sempre.